Rüyada kuşu kafese koymak

Rüyada kuşu kafese koymak hasretin ve özlemin biteceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, bol kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, rahat nedir öğreneceğine inanılır.

Rüyada kuşu kafese koymak gördüyseniz:

  • Zorla değişmek veya bazı şeyleri değiştirmek gerekmeden, kendi isteğinizle değişimi başlatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, güçten düşeceğine işaret eder.

Rüyada kuşu kafese koymak nimet ve berekete ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada kuşu kafese koyduğunu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kötü haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak yeni çalışmalara girişileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Rüyada kediyi kafese koymak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanaryayı kafese koymak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments