Rüyada sarı bulgur görmek

Rüyada sarı bulgur görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada sarı bulgur gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp olan biteni anlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada sarı bulgur görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ bulgur görmek hem işinde başarılı olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur ve nohut görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur köftesi görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, sağlık sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada etli bulgur görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur atmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada bulgur doldurmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada köftelik bulgur görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments