Rüyada küs olduğun biriyle muhabbet etmek

Rüyada küs olduğun biriyle muhabbet etmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, ticaret ehli olacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun biriyle muhabbet etmek gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada küs olduğun biriyle muhabbet etmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşunun konuştuğunu görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu yemek az çalışarak çok gezeceğine, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada iki muhabbet kuşu görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu sevmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments