Rüyada küs birini görmek

Rüyada küs birini görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, büyük bir projenin başına geçileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine işaret eder.

Rüyada küs birini gördüyseniz:

  • İş veya sorumluluklarınız birbirine girebilir.

Rüyada sürekli küs olduğun birini görmek gelir kaybedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun insanla barıştığını görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada küs olan eşle barışmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine delalettir.

Rüyada birini kendine küs görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinle küs olduğunu görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hatalarını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun akrabayı görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tebrik edileceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğunla sarılmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, bir üniversitede hoca olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments