Rüyada sevdiğinle küs olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinle küs olduğunu görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle küs olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinle küs olmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinle küs olduğunu görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini küs görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin küs olduğunu görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, dostlarını da iyi seçeceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun dostunu görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına inanılır.

Rüyada arkadaşla küstüğünü görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küsle konuşmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada küs durmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments