Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz karşı cins ilişkileri, kadınsanız parasal açıdan şanslı olabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak hastalıktan şifa bulmaya, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs arkadaşla barışmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olan arkadaşla barışmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine inanılır.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments