Rüyada asker ziyaret etmek

Rüyada asker ziyaret etmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, kısmetinin de açılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada asker ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada asker ziyaretine gitmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada asker ziyaret etmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada türbeyi ziyaret etmek anne baba ile ters düşüleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek işlerin günden güne bozulacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada askeri ziyaret etmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada anneyi ziyaret etmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada mezari ziyaret etmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments