Rüyada kuruan okunan yere gitmek

Rüyada kuruan okunan yere gitmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız veya aşk hayatınız stresi azaltabilir.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kötü yönde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran okunan yere gitmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet eder.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek kısa sürecek bir işe gireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret eder.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun mahrem yerini görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada oğlunun avret yerini görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada oğluyla hacca gitmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments