Rüyada kuru temizlemeye gitmek

Rüyada kuru temizlemeye gitmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kuru temizlemeye gitmek inancını bir kenara atacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kuru temizlemeciye gitmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada kuru temizleme dükkanı görmek gelirinin artacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada kuru temizlemeden elbise almak sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru temizleme görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuruan okunan yere gitmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada kuruan okunan eve gitmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada temizliğe gitmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments