Rüyada kuru nane almak

Rüyada kuru nane almak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sevap işleyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuru nane almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Rüyada nane kurusu görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kuru nane yemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kuru nane almak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru nane görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada nane likörü görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane maydanoz görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada nane şekeri yemek kötü kişilerden uzak durulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına işaret eder.

Rüyada taze nane toplamak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments