Rüyada kuru nane görmek

Rüyada kuru nane görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına inanılır.

Rüyada kuru nane gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada nane kurusu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru nane yemek bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, geçiminin zor hale geleceğine delalettir.

Rüyada kuru nane görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kuru nane almak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada naneli sigara görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına işarettir.

Rüyada saksıda nane görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane limon görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek gönlündeki gibi sevileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments