Rüyada kuru pirinç görmek

Rüyada kuru pirinç görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamının tazeleneceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada kuru pirinç gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada kuru pirinç görmek hayırlı bir işe başlayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç ve kuru fasulye görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada renkli pirinç görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada pirinç tarlası görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içinde pirinç görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç lapası görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada güvelenmiş pirinç görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına alamet eder.

Rüyada yerde pirinç görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments