Rüyada kızılcık kurusu görmek

Rüyada kızılcık kurusu görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, karamsar olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kızılcık kurusu gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada kızılcık kurusu görmek tartışmaların sonlandırılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kızılcık yemek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kızılcık görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kırmızı kızılcık toplamak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızılcık almak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kızılcık meyvesi görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulur.

Rüyada kızılcık kirazı yemek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kızılcık toplamak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments