Rüyada kuru soğan almak

Rüyada kuru soğan almak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan almak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize katkısı olabilecek etkinliklere katılabilirsiniz.

Rüyada kuru soğan soyduğunu görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada kuru soğan yemek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kuru soğan temizlemek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına alamet eder.

Rüyada birinden kuru soğan almak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada kuru soğan yediğini görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada kuru soğan pişirmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kuru soğan görmek malının ve aşının da çoğalacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada topraktan kuru soğan çıkarmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments