Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı gördüyseniz:

  • Seyahatlaer söz konusu olabilir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Rüyada kuru kayısı vermek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Rüyada kayısı kurusu almak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı kurusu görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada kuru kayısı satın almak eksiği kendinde bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments