Rüyada kayısı kurusu almak

Rüyada kayısı kurusu almak böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Rüyada kayısı kurusu almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı yemek görmek ön plana çıkacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kayısı kurusu almak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet eder.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı kurusu yemek işlerden hayır gelmeyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı almak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments