Rüyada gün kurusu kayısı görmek

Rüyada gün kurusu kayısı görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, mutluluğunun katlanacağına delalet eder.

Rüyada gün kurusu kayısı gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek rızkının kesileceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna delalettir.

Rüyada gün doğumunu görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada her gün aynı insanı görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, umutsuz olacağına işarettir.

Rüyada günleri karıştırmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada gün görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada her gün eski sevgiliyi görmek toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gün batımını görmek eksiklerinin farkına varacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir gün görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments