Rüyada kurt kovaladığını görmek

Rüyada kurt kovaladığını görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına yorulur.

Rüyada kurt kovaladığını gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Rüyada kurdun kovaladığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ilişkiye huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtları kovalamak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt kovalamak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada kurtların kovaladıgını görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt kovaladığını görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kurtun kovaladığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurdu kovalamak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments