Rüyada kürk yelek giymek

Rüyada kürk yelek giymek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok zarar göreceğine işarettir.

Rüyada kürk yelek giymek gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kürk yelek giymek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürk yelek görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kendisine uğur getireceğine tabir olunur.

Rüyada kürklü yelek görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada vizon kürk giymek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kürk giymek isabetli adımlar atacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kürk manto giymek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kürk giymek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kürk giymek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments