Rüyada kurdun saldırmasını görmek

Rüyada kurdun saldırmasını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurdun saldırmasını gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Rüyada kurdun saldırması görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Rüyada kurt saldırması görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kurdun saldırmasını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan saldırması görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz saldırması görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada fare saldırması görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kedinin saldırmasını görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada öküz saldırması görmek imkânsızlıklarının biteceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments