Rüyada kurdun saldırması görmek

Rüyada kurdun saldırması görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurdun saldırması gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada kurdun saldırması görmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kurdun saldırmasını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kurt saldırması görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin saldırması görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Rüyada atın saldırmasını görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, ev taşımaya alamet etmektedir.

Rüyada inek saldırması görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin saldırmasını görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Rüyada deli saldırması görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments