Rüyada bacağına kurşun yemek

Rüyada bacağına kurşun yemek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, zarar göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, zahmete düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağına kurşun yemek gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Rüyada bacağına kurşun yemek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bacağından kurşun yemek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalet eder.

Rüyada bacağında kurşun görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret eder.

Rüyada bacaktan kurşunlanmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kurşun yemek ölmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağından kurşun yemek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments