Rüyada kuranın silindiğini görmek

Rüyada kuranın silindiğini görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, üzücü haberler alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine alamet eder.

Rüyada kuranın silindiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Rüyada kuran yazılarının silindiğini görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Rüyada kuranın silindiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, güzel günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran ayetlerinin silindiğini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz sibirya kurdu görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada cam silindiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru sibirya kurdu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments