Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tartışmaların son bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Sosyal olmaya özen gösterin.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimin üstüne oturmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin üstüne basmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğin üstüne basmak şükrederek yaşayacağına, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığın üstüne basmak mutluluk gözyaşı dökeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada akrebin üstüne basmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne basmak verilen kararların geri çekileceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments