Rüyada asker nöbeti görmek

Rüyada asker nöbeti görmek nitelik ve farklılık geleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker nöbeti gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada asker nöbeti görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde nöbet tutmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olup nöbet tutmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek bolluk içinde yaşamaya, rızkın genişlemesine inanılır.

Rüyada nöbetçi asker görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada asker nöbet tutmak sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments