Rüyada kuran içinde altın görmek

Rüyada kuran içinde altın görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalettir.

Rüyada kuran içinde altın gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Rüyada kuran içinde altın görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulur.

Rüyada cami içinde kuran okumak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada su içinde kuran görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada kuranın içinde para görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde kuran okumak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada suyun içinde kuran okumak takdir edileceği işler yapacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kuran görmek borçlarının azalacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments