Rüyada suyun içinde kuran görmek

Rüyada suyun içinde kuran görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde kuran gördüyseniz:

  • Diğerleri için ne yapabiliyorsanız yapmalısınız.

Rüyada suyun içinde kuran okumak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerimi suyun içinde görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kuran görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada su içinde kuran görmek hayatınızın neşe dolacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kuranı kerim görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde kuran okumak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuran içinde para görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kuranın içinde para görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments