Rüyada asker köpeği görmek

Rüyada asker köpeği görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada asker köpeği gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada asker ve köpek görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker köpeği görmek çalışıyorsa terfi alacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada askere görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere göndermek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olup düşman öldürmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi asker olarak görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerlerin ateş açtığını görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments