Rüyada askere görmek

Rüyada askere görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, mutlu olunacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada askere gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi yansıtmanızı sağlayacak değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Rüyada asker tülbenti görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askere görmek ters giden işlerin düzeleceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık asker görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidene ağlamak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada asker arabası görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada askere alınmamak önemli sorumluluklar alacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı asker görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz elbiseli asker görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments