Rüyada kumda uzanmak

Rüyada kumda uzanmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada kumda uzanmak gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada kumda uzanmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına yorulur.

Rüyada camide uzanmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle uzanmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Rüyada toprak üzerine uzanmak sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yere uzanmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yanına uzanmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kucağına uzanmak ayrılmış olanların kavuşacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments