Rüyada kuma gelmesini görmek

Rüyada kuma gelmesini görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kuma gelmesini gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, gayrimenkulle ilgili olumlu haberler alabilir veya imajınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada ayakları kuma gömmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işaret eder.

Rüyada üstüne kuma görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kuma olduğunu görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kuma oturmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kuma gömmek verilen emeklerin heba olacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada kuma saklanmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuma çakılmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde kuma gömülmek ailenin büyüyeceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments