Rüyada kuma dövmek

Rüyada kuma dövmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kuma dövmek gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada kuma dövmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuma uzanmak yeni çalışmalar yapılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kuma oturmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada kendini kuma gömmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine işarettir.

Rüyada kuma yazı yazmak birikiminin artacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuma gitmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada kendini kuma olarak görmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada kuma çakılmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments