Rüyada altın yığını görmek

Rüyada altın yığını görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, makamının ve ününün artacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada altın yığını gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Rüyada kum yığınının altında kalmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına inanılır.

Rüyada altın yığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum yığını altında kalmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine alamet eder.

Rüyada saman yığını görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada odun yığını görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir yığını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek yığını görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır yığını görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments