Rüyada kitap yığını görmek

Rüyada kitap yığını görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işarettir.

Rüyada kitap yığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Rüyada kitap yığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada tuğla yığını görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada zeytin yığını görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına işaret eder.

Rüyada gübre yığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saman yığını görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir yığını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet yığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada mercimek yığını görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments