Rüyada kum taşımak

Rüyada kum taşımak kazancının her gün daha fazla artacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum taşımak gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada traktörle kum taşımak varlıklı kimse olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Rüyada sırtında kum taşımak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işarettir.

Rüyada çuvalla kum taşımak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yükünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kamyonla kum taşımak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Rüyada kum torbası taşımak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada el arabasıyla kum taşımak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kum taşımak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, geçiminin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kumun altında kalmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments