Rüyada siyah külotlu çorap giymek

Rüyada siyah külotlu çorap giymek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, onu darda bırakmayacağına, kurulu düzeninin olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işaret etmektedir.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek tartışmalı durumların sona ereceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah külotlu çorap almak eşi ile problemler yaşayacağına, içinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah külotlu çorap görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince külotlu çorap giymek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına inanılır.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah külot giymek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işarettir.

Rüyada siyah yırtık çorap giymek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek bol kazanç elde edeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments