Rüyada kulakta kıl görmek

Rüyada kulakta kıl görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, elinin döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulakta kıl gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Rüyada kulak kılı kesmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kulak kılı görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kulağın kıllandığını görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ayrılanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kulak içinde kıl görmek güç kaybedeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulak kılı temizlemek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kulağından kıl koparmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulakta kıl görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kıllarını temizlemek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatih isik

Rüyamda kulagimin icindeki kilarin sac gibi uzun oldugunu gördüm