Rüyada kulak kılı görmek

Rüyada kulak kılı görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kulak kılı gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Rüyada kulakta kıl görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağından kıl koparmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada kulak kılı koparmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Rüyada kulak kılı kesmek umutlanacağına, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kulak kılı çekmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kulağında kıl görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Rüyada kulağı kıllı görmek işe başlanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada kulak kılı temizlemek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments