Rüyada kulağından kıl koparmak

Rüyada kulağından kıl koparmak mutlu günler göreceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine alamet eder.

Rüyada kulağından kıl koparmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada kulak kılı kesmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kıllı kulak görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada kulak kıllarını kesmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kulak içinde kıl görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya tabir olunur.

Rüyada kulağını kıllı görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, yeni alanlara yöneleceğine delalettir.

Rüyada kulak kılı temizlemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kılı çekmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın içinde kıl görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments