Rüyada kulaklarını kepçe görmek

Rüyada kulaklarını kepçe görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Rüyada kulaklarını kepçe gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kulağı kepçe görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kepçe kulak görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Rüyada kulakları kepçe görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, durulacağına tabir olunur.

Rüyada kepçe satın almak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçe kaşık görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments