Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, bereketli işler yapacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada kulakları kepçe görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ticaretin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kepçe kulak görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kepçe kulak görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağının kepçe olduğunu görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, hayallerinin söneceğine tabir olunur.

Rüyada kulaklarını kepçe görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kulağı kepçe görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Rüyada çorba kepçesi görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kepçe makinası görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments