Rüyada kulağa damla damlatmak

Rüyada kulağa damla damlatmak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına delalettir.

Rüyada kulağa damla damlatmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylara veya kişilere yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada kulağa damla damlatmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada su damlatmak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gözyaşı damlası görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kan damlaması görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur damlası görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada su damlaları görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada su damlaması görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun damlası görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments