Rüyada kül görmek

Rüyada kül görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, işlerinde başarılı olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, işlerin canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kül gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada ocak külü görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalettir.

Rüyada kül yağdığını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada kül yediğini görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kül yemek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kül karıştırmak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba ve kül görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ocakta kül görmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küle basmak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments