Rüyada kül karıştırmak

Rüyada kül karıştırmak işveren koltuğunda oturacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, insanlara küsüleceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kül karıştırmak gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada kül karıştırmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan külü görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sobadan kül çıkarmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işarettir.

Rüyada ateş ve kül görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada soba kül görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigaranın külünü görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak kül görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sigara külü dökmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments