Rüyada küflü portakal görmek

Rüyada küflü portakal görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kötü gününden de geri duracağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Rüyada küflü portakal gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada küflenmiş portakal görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada küflü portakal görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflü makas görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada küflü bıçak görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ceviz görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflü limon görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küflenmiş hamur görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küflenmiş limon görmek arif kimselerden sayılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments