Rüyada küflü elma görmek

Rüyada küflü elma görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, daha fazla rızık elde edileceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, afiyete ereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü elma gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler kendilerini ispat etme veya belli konulara ne kadar kanalize olduklarını gösterme konusunda uçuk fikirlerle donatılmış olabilirler.

Rüyada küflü elma görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada küflü tabak görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küflü kaşar peyniri görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş ekmek yediğini görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş eşya görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada küflü su görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada küflü ekmek görmek hayatının da kolaylaşacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Rüyada küflü domates görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments