Rüyada küflü su görmek

Rüyada küflü su görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, keyifli sohbetler edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada küflü su gördüyseniz:

  • Erkekseniz tartışabilir, kavga edebilir, bir erkek arkadaşınızla darılabilir ya da sakarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada küflü su görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Rüyada küflü tabak görmek hayatın tadına varacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet eder.

Rüyada küflü yatak görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada küflü kaşık görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada küflü ekmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada küflü ekmek vermek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada küflü börek görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işarettir.

Rüyada küflü peynir yemek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Özgür bulut

Oğlumu bardakla küflü su içerken gördüm