Rüyada yılan ve tavşan görmek

Rüyada yılan ve tavşan görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan ve tavşan gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yılan ve tavşan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada tavşan ve yılan görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tavşan fare görmek yokluk çekmeyeceğine, rahat erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, malının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan yumurtası görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşana sarılmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına tabir olunur.

Rüyada evde beyaz tavşan görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yavrulayan tavşan görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments