Rüyada küçük çocuğu öptüğünü görmek

Rüyada küçük çocuğu öptüğünü görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, dönülmez yollara gireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kudret ve destek olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada küçük çocuğu öptüğünü gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, mutluluğunu çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu öptüğünü görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük bir çocuğa sarılmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu küçük yaşta görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu küçük görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun düştüğünü görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada küçük çocuğun adet olduğunu görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada çocuğu küçük görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments