Rüyada asılı et görmek

Rüyada asılı et görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, büyük adımlar atılacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada asılı et gördüyseniz:

  • İlerleme amaçlı yapacağınız planlar ilerlemenin garantisi olabilir.

Rüyada kasapta asılı et görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada asılmış et görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada asılı et görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada asılmış kedi görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ipte asılı insan görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada ipte çamaşır asılı görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada havada asılı kalmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe asılmış çamaşırlar görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments